Vi søker etter arbeidsleder HF sveis

Nordtro industri har gode og langsiktige samarbeidspartnere innen både søm og høyfrekvens sveis. Disse representerer globalt krevende kunder.  Kvalitet og leveringspresisjon står sentralt i avdelingen! 

Da vår nåværende arbeidsleder knyttet til høyfrekvens sveis skal over i ny karriere utenfor vår bedrift, søker vi etter:

Arbeidsleder (se full utlysningstekst på nav.no)

i 100% fast stilling.  Arbeidsleder rapporterer til Produksjonsleder i Nordtro Industri.

Stillingen innebærer en spennende mulighet til å være med å utvikle vår industrielle virksomhet.  Som arbeidsleder sveis vil du få ansvaret for denne avdelingen hvor organisering av produksjon i sammenheng med deltakere fra NAV står sentralt.

Dette vil inkludere:

  • Produksjonsarbeid
  • Arbeid med den daglige oppfølging av deltakere fra NAV i avdelingen
  • Delta i interne møter i sammenheng med oppfølgingen av deltakere
  • HMS arbeid
  • Planlegging og organisering av produksjonen
  • Delta på utvikling av eksisterende virksomhet, nye satsningsområder og produkter
  • Varemottak, lager, vareutsending

Du er en kvalitetsbevisst, engasjert, initiativrik og fleksibel person. Du jobber målrettet og effektivt. Du har gode samarbeidsevner kombinert med en selvstendig arbeidsform. Stillingen passer for deg som har god arbeidserfaring, og som samtidig er topp motivert for å videreutvikle deg sammen med oss i Nordtro AS. Personlig egnethet vil vektlegges tungt.

Vi ønsker oss i tillegg:

Gode engasjerende og motiverende evner i samarbeid med mennesker.

Variert arbeidserfaring og godt kjennskap til arbeidslivets spilleregler.

Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig.  Truckførerbevis og førerkort for bil er en fordel. Kunne bruke Word og Outlook, og teknisk innsikt er ønskelig..

Du må utøve effektiv arbeidsledelse og profesjonell personalbehandling

Du har god menneskekunnskap og et positivt menneskesyn med vilje og evne til å jobbe målrettet med mennesker.  Du evner å prioritere arbeidsoppgaver og tar ditt gode humør med på jobb!

Lønn etter avtale.

For mer informasjon kontakt produksjonsleder Rolf Hansen, mob 404 85 591 – eller daglig leder Terje Ansgar Eriksen, mob 47 32 17 00

Søknad merkes «Arbeidsleder» og sendes sammen med CV til firmapost@nordtro.no eller i posten til Nordtro A.S, Industriveien 8, 9152 Sørkjosen.
Søknadsfrist er 31.05.18

Krav til kompetanse

  •  Sertifikat Førerkort: Kl. B (personbil/varebil), Truckførerbevis T1 Lavtløftende plukktruck, palletruck m/perm. førerplass
    HF maskin brukes til sveis av PVC