NORDTRO: Markedskoordinator Vibeke Heimen gleder seg til webinaret "Muligheter i arbeidsmarkedet etter korona" 15. juni.

15. juni arrangerer samarbeidsbedriftene Nordtro, Ressurs Tromsø, Inko i Harstad og Aksis i Alta webinar om arbeidsmarkedet etter korona.

Webinaret er for jobbsøkere, arbeidsgivere og NAV-ansatte i Nord-Norge. Arbeidsgivere fra fire ulike bransjer svarer på sine rekrutteringsbehov og hvordan koronapandemien påvirker bransjene. De forteller også om hva de ser etter ved nyansettelser, og hva jobbsøkerne bør forberede seg på i jobbsøknaden og intervjuet. Fra Nord-Troms deltar bedriften Europris Sørkjosen ved butikksjef Christian Halvorsen. I webinaret kan deltakerne stille spørsmål til arbeidsgiverne.

– Vi arrangerer jevnlig webinarer om arbeidsmarkedet i nord sammen med Ressurs Tromsø, Inko og Aksis. Dette er en god mulighet for arbeidssøkerne å bli kjent med det regionale arbeidsmarkedet og rekrutteringsbehovene. NAV og andre arbeidsgivere er også velkommen til å delta. Jeg gleder meg veldig til å delta på webinaret 15. juni, sier Vibeke Heimen, markedskoordinator i Nordtro.

Webinaret er 15. juni klokken 09:00-11:00 og invitasjonen finner du her.