SOLID: Arbeidsleder Helge Olsen viser fram Nordtro sin Manpower ekspedisjonspulk.

Har du vurdert å kjøpe deg en pulk? Da bør du absolutt sjekke ut Nordtro sin Manpower ekspedisjonspulk!

Rolf Hansen, leder for Nordtro industri, er svært glad for at pulken er blitt tilgjengelig for markedet.

– Vi er veldig stolte over å kunne tilby kundene våre Manpower ekspedisjonspulk. Vi har fått gode tilbakemeldinger om at pulken blant annet er retningsstabil og stødig, sier han og legger til:

– Manpower pulken egner seg til både korte og lange turer, ekspedisjoner og også til de som har hund – den kan nemlig bestilles med hundedragfeste.

PRODUKSJONSLEDER: Rolf Hansen, produksjonsleder for Nordtro industri.

Høy kvalitet

Det høye skroget gir maksimal beskyttelse av lasten og gjør det enklere å gå i dyp snø. I tillegg har pulken integrerte sliteskinner i nylon, noe som sørger for at den glir svært lett.

– Manpower ekspedisjonspulk er rotasjonsstøpt i 100 prosent homogent materiale som i seg selv er meget glatt på snø. Dette er unikt sammenlignet med mange andre pulker på markedet, og gjør at den ikke sprekker eller slites like lett som for eksempel glassfiberpulker. Skråget til pulken er også enkel å reparere dersom det oppstår skader, forteller Hansen.

Manpower ekspedisjonspulk er enkel å slå i sammen og enkel å transportere. Kraftig strikktau rundt hele pakkposen og tre solide plastklips, sørger for god og sikker komprimering og festing av utstyr utenpå trekket.

– Glidelåsen på trekket er kraftig og av god kvalitet, sier Hansen.

Kan spesialtilpasses til deg

Det er Nordtro som eier støpeformen og alle rettighetene til pulken, imens selve støpninga av skråget utføres av Notodden IDEA-kompetanse. Nordtro syr trekket og monterer pulken sammen. Komplett med faste drag veier pulken i underkant av tolv kilo.

NORDTRO: På industriavdelinga til Nordtro monteres pulken sammen, imens selve skråget blir produsert av IDEA-kompetanse Notodden.

 – Trekket er sydd i cordura, som er et vanntett og veldig sterkt stoff. Det kan lages i forskjellige farger og leveres med taudrag eller faste drag – og pulken kan spesialtilpasses for den enkelte bruker om det er ønskelig.

Nordtro jobber kontinuerlig for å videreutvikle pulken med bedre løsninger, kvalitet og komfort.

– Vi har to personer som tester pulken og gir tilbakemeldinger om det som er bra og det som kan forbedres. Det bidrar til at vi har kontinuerlig produktutvikling og kvalitetsforbedring, sier Hansen.