AVSLUTNINGSFEST: Tirsdag holdt Nordtro avslutningsfest for Hans Jenssen (t.h.) som nå er gått av med pensjon etter å ha vært produksjonsleder i en årrekke. På bildet er også daglig leder Toril Aamo, tidligere daglig leder Per Larsen, tidligere daglig leder Terje Eriksen og tidligere styreleder Hans Petter Myrland.

Hans Jenssen har takket for seg etter 35 år i Nordtro.

Onsdag hadde Jenssen sin siste arbeidsdag etter 35 år i Nordtro. Allerede tirsdag ble det holdt avskjedsfest for Jenssen med kaffe, kake og taler. I talene ble han beskrevet som en trygg og god leder med mange idèer, mye kunnskap og gode løsninger.

I mange år har Jenssen vært med på å hjelpe mennesker ut i arbeid gjennom tiltak, og han har også vært med på å blant annet utvikle flere produkter som for eksempel Reisateltet.

– Hans har vært en trygghet å ha i produksjonsavdelinga. Han er stabil og positiv, flink på produktutvikling og flink til å hjelpe folk i arbeid gjennom tiltak. Det er mange som stadig spør etter han, så det vil nok merkes at han er borte, sier Vibeke Gamst, fagsjef i Nordtro.

Startet på Skjervøy

Jenssen ble ansatt i 1984 som leder for Nordtros tidligere avdeling på Skjervøy, og tre år senere ble han flyttet til Nordtro industri i Sørkjosen. Der var han produksjonsleder fra 1987 til oktober 2018.

– Det har vært helt fantastisk å jobbe i Nordtro! Jeg har trivdes hele tida og det har vært en spennende arbeidsplass å jobbe på. Også er jeg jo litt glad i å prate med folk, så dette har vært midt i blinken for meg, sier Jenssen.

Det er Rolf Hansen som har overtatt stillinga som produksjonsleder. Jenssen er ikke i tvil om at Hansen vil mestre denne stillinga godt.

– Jeg har tro på at Rolf vil mestre jobben kjempebra – han er absolutt riktig mann og en likanes person! Det blir nok å gå problemfritt, sier Jenssen.

Du kan også lese en sak om Hans Jenssen i Framtid i Nord her (betalingsmur).

PRODUKSJONSLEDER: Rolf Hansen har overtatt stillinga som produksjonsleder i Nordtro industri.