Torsdag 1. november reåpnet Nordtro sin sportsbutikk Nordtro Sport1 Storslett på Gammen varehus.

Nordtros sportbutikk på Gammen har byttet kjede fra MX Sport til Sport1. I forkant av reåpninga har det vært hektiske dager med varetelling, ommøblering og snekring, stabling av varer og pynting – slik at alt var klart til reåpningsdagen.

Dagen ble feiret med kaffe, kake og mange gode tilbud. Butikksjef Ivar Henning Jensen er glad for at så mange kunder tok turen til åpningsfesten.

– Det har vært mye folk innom og vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på at butikken er fin, smiler han.

Sentralt og moderne 

Nordtro arbeider for at sportsbutikken skal være moderne både i forhold til lokalet, men også på nett. Med reåpningen kom også Sport1 sin «Klikk & hent» løsning i nettbutikk. Det betyr at du kan bestille varer på nett, for så å hente det i Nordtro Sport1 butikken på Gammen. Dette er en god løsning for kundene våre. For butikken betyr dette at varelagret kan være mindre, men likevel bestå av mer tidsriktige varer.

Nordtro Sport1 skal fortsatt ha et bredt varesortiment. Vi vil også fortsette arbeidet med å produsere gode butikkmedarbeidere med god kompetanse innenfor salgsarbeid i samarbeid med Nordtro jobbsenter.

GOD INNSATS: Det er gjort en god innsats for å få butikken klar til reåpninga 1. november. På åpningsdagen kunne både kunder og ansatte feire med kake fra Fristelsen bakeri og konditori.