Hektiske dager i butikken

Det telles, snekres, scannes, pakkes ut, installeres og pyntes i butikken i disse dager. Alt skal være klart til 1. november.

Da reåpner Nordtro sin flotte sportsbutikk som Nordtro Sport1 Storslett på Gammen Varehus.

Våre flotte butikkmedarbeidere gleder seg til nyåpningen. «Det er inspirerende med nytt inventar og nye varer, og endelig skal vi få vise frem de nye merkene og produktene til kundene våre».

For flere av de ansatte har nyåpningen vært planlagt i et helt år. «Det har vært mye arbeid, og nå gleder vi oss virkelig til å se sluttresultatet».

«Sammen med Nordtro Jobbsenter skal vi produsere gode butikkmedarbeidere – med god kompetanse i salgsarbeid.  I tillegg skal vi arbeide aktivt for å bli en moderne butikk med flere salgskanaler. Vi skal sørge for at det sentralt i Nord-Troms skal være en fysisk butikk med et godt og bredt sortiment, men også ha en aktiv netthandel som har hele Norge som nedslagsfelt»

Med reåpningen kommer også Sport1 sin «klikk & hent» løsning i nettbutikk. Det betyr at du kan bestille varen på nett, og for så å hente varen i Nordtro Sport1 butikken på Gammen. Dette blir en god løsning for kundene våre. For butikken betyr dette at varelagret kan være mindre, men allikevel bestå av mer tidsriktige varer.

Nordtro håper og tror at mange vil finne veien til Nordtro Sport1 på Gammen denne dagen. Vi feirer med kake og kaffe og gode tilbud. Velkommen skal du være!