MX-Sport Nordtro

I vakre Sørkjosen, omkranset av fjell og fjord ved Reisaelvas utløp, ligger vår sømavdeling. Det er ingen tilfeldighet at verdens beste hundekløv, Laika Originalkløv, og de meget solide Reisastelt/lavvu har blitt utviklet akkurat her: med så mye natur og så mye vær i umiddelbar nærhet er det ikke til å unngå at man blir inspirert til å lage produkter som fungerer og tåler hard bruk i et tøft klima.

Knappe tre kilometer lenger sør, på Storslett, ligger MX-sport Nordtro. Da butikken ble etablert i mai 2003 i kjølvannet av en annen nedlagt sportsbutikk, var Ivar Henning Jensen et naturlig valg som butikksjef. Ivar Henning har jobbet i sportsbutikk siden sjetteklasse, og har de siste 25 år jobbet fulltid i sportsbransjen. Butikken var i utgangspunktet tiltenkt å være en jakt/fiske/friluftslivsbutikk med hovedfokus på Nordtros egne produkter, men er i dag en fullassortementsbutikk med et mye videre fokus. For noen år siden flyttet butikken inn i større og lysere lokaler i et kjøpesenter – Gammen Varehus, og er i dag bygdas største sportsbutikk med 3.5 faste stillinger, 2 ekstrahjelper og varierende antall deltakere/kandidater fra NAV.

Dagens bindeledd mellom butikken og industrien kommer i form av Nordtro’s siste satsning: nettbutikken Turbulent . Nettbutikken ble relansert i ny drakt i mars 2015, og opplever  jevn vekst og økende trafikk. Troen på at framtidens kunder vil stille krav om både nettbutikk og fysisk butikk gjør at Mx-Sport Nordtro har valgt å være noe i forkant på området, og høster godt av erfaringene som er gjøres med nettbutikk. Blant annet er bedriften godkjent lærlingeplass for logistikkfag i tillegg til butikkfag.

Vårt motto er Ny horisont – nye muligheter og sammen med det kjente slagordet litt mer personlig mener vi at vi er en innovativ, serviceinnstilt og inkluderende bedrift hvor kvalitet og personlig oppfølging står i fokus.