Sport1 Nordtro

Sport1 Nordtro ligger på Storslett i Gammen varehus. 1. november 2018 byttet Nordtros sportsbutikk kjede fra MX Sport til Sport1.

Da butikken ble etablert i mai 2003 i kjølvannet av en annen nedlagt sportsbutikk, var Ivar Henning Jenssen et naturlig valg som butikksjef. Ivar Henning har jobbet i sportsbutikk siden sjette klasse, og har de siste 25 årene jobbet fulltid i sportsbransjen. Butikken var i utgangspunktet tiltenkt å være en jakt/fiske/friluftslivsbutikk med hovedfokus på Nordtros egne produkter, men er i dag en fullassortimentsbutikk med et mye videre fokus. Sport1 Nordtro er i dag bygdas største sportsbutikk med 3,5 faste stillinger, 2 ekstrahjelper og varierende antall deltakere/kandidater fra NAV.

Dagens bindeledd mellom butikken og industrien kommer i form av Nordtros nettbutikk, Turbulent. Nettbutikken ble relansert i ny drakt i mars 2015, og opplever jevn vekst og økende trafikk. Troen på at framtidens kunder vil stille krav om både nettbutikk og fysisk butikk, gjør at Sport1 Nordtro valgte å være noe i forkant på området, og vi høster godt av erfaringene som er gjøres med nettbutikk. Blant annet er bedriften godkjent lærlingeplass for logistikkfag i tillegg til butikkfag.

Vårt motto er Ny horisont – nye muligheter og sammen med det kjente slagordet litt mer personlig, mener vi at vi er en innovativ, serviceinnstilt og inkluderende bedrift hvor kvalitet og personlig oppfølging står i fokus.

SPORT1: Ivar Henning Jenssen er daglig leder for Nordtros sportsbutikk på Gammen varehus.