Ringer i vannet

Ringer i Vannet er et prosjekt i regi av NHO som har gitt mange med hull i CV-en jobb, og i 2019 videreføres prosjektet som Ringer i Vannet 2.

Nordtro er en av mange arbeids- og inkluderingsbedrifter som er med i Ringer i Vannet. I år videreføres prosjektet som Ringer i Vannet 2, der en også skal jobbe utover NHOs medlemsbedrifter. NTNU evaluerte Ringer i Vannet på oppdrag fra Arbeids- og sosialdepartementet, der de blant annet fant ut at omtrent 80 prosent av kandidatene fikk fast ansettelse, og at nesten 60 prosent av arbeidsgiverne mener RiV-metodikken var avgjørende for ansettelse. Ringer i Vannet 2 er et samarbeidsprosjekt mellom NHO og NAV og skal vare over to år.

Din rekrutteringspartner

Nordtro sin fremste målsetning er å skaffe arbeid til de som av ulike årsaker har behov for bistand til å komme i eller tilbake til jobb. Nordtro ønsker å bli din naturlige partner for rekruttering – vi står klare for å dekke ditt behov for arbeidskraft og vi garanterer tett oppfølging av kandidatene i praksisperioden. Vi vil skape en vinn-vinn-situasjon for jobbsøkeren, NHO, Nordtro og arbeidsgiver, der den enkelte kandidaten får mulighet til å tilby og vise sin kompetanse. Samtidig får du som arbeidsgiver muligheten til et utvidet jobbintervju via praksis før ansettelse.

Kontakt oss i dag

Vi står klare til å formidle en eller flere av våre kandidater, under profesjonell og dyktig veiledning av våre veiledere. Høres dette interessant ut for din bedrift? Da kan du ta kontakt med en av våre ansatte eller via vårt kontaktskjema.

Du kan lese mer om Ringer i Vannet på Arbeid og Inkludering sine nettsider her.